Auto-Kehä Oy


Tervetuloa Auto-Kehään!


Auto-Kehä on perheyritys ja täyden palvelun autotalo, joka on palvellut autoasioissa jo vuodesta 1960.

Palvelemme kolmessa toimipisteessä: Karkkilassa, Lohjalla ja Forssassa ja  edustamme neljää automerkkiä: Nissania, Kiaa, Peugeotia ja Mitsubishiä.  

Vuosikymmenten tuomalla kokemuksella ja näkemyksellä haluamme tarjota kokonaisuuden, jonka avulla asiakkaallamme on selkeä tapa pitää auto hyvässä kunnossa – myös silloin kun jotain odottamatonta tapahtuu.

Jatkuva panostus koulutukseen, laatujärjestelmiin sekä korjaamotekniikkaan tarjoavat lähtökohdan huipputason asiakastyytyväisyyteen. Huoltomme täyttää Nissanin, Peugeotin, Kian ja Mitsubishin tiukat laatustandardit. Karkkilan toimipisteessä palvelee vakuutusyhtiöiden hyväksymä korikorjaamo. Myös maalaamomme edustaa uusinta tekniikkaa.

Karkkilan toimipisteessämme on lisäksi Tammermaticin itsepalvelupesukone ja viihtyisä kahvila, joka pitää huolen niin kuljettajan kuin matkustajien viihtyvyydestä. Lisäksi Auto-Kehässä on sähköautojen latauspiste.

Pyrkimyksemme on palvella asiakkaitemme mahdollisimman hyvin. Osoituksena tästä olemme saaneet useita tunnustuksia, mm. Pohjoismaiden ja Baltian paras Nissan-jälleenmyyjä  ja Suomen paras Nissan-jälleenmyyjä sekä vuoden Kia-jälleenmyyjä 2020. Lue lisää täältä