Sattuiko vahinko? Me autamme!


VARAA AIKA VAHINKOTARKASTUKSEEN

Pelti- tai kolarivauriot

Korjaamme vahingon sattuessa kaikki autot, merkistä ja vakuutusyhtiöstä riippumatta. Kolarikorjaamossamme työskentelevät ammattilaiset hoitavat autosi pelti- ja kolarivauriot sekä auton maalaukset kuntoon ammattitaidolla. Kaikki käyttämämme automaalit ovat laadukkaita ja ympäristöystävällisiä. Lisäksi laitteet ja työmenetelmät täyttävät Autoalan keskusliiton laatustandardit.

Tuulilasit

Tarjoamme tuulilasin korjausta tai tuulilasin vaihtoa kaikkiin automerkkeihin. Pilkington autolasivalikoimasta löytyy nykyaikaisiin autoihin sopivat tuulilasit, joissa on alkuperäisen mukaiset toiminnot, kuten lämmitys, sadetutkakiinnitykset ja muut ominaisuudet.

Tuulilasit vaurioituvat useimmiten liikenteessä muiden ajoneuvojen lennättämistä kivistä. Riippuen osuman koosta ja kulmasta, tuulilasin särön korjaus tai tuulilasin halkeaman korjaus saattaa onnistua. Tuulilasin vaihto on välttämätöntä kun vaurio on mittava tai on kuljettajan näkökentän alueella.

Useimmat vakuutusyhtiöt korvaavat tuulilasin paikkauksen ilman omavastuuosuutta. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa selvittämään vakuutuksen kattavuuden.

Sivulasin ja takalasin korjaus ei yleensä ole mahdollista, koska karkaistu lasi vaurioiduttuaan menee useiksi kappaleiksi. Onneksi sivulasin ja takalasin vaihto ovat varsin mutkattomia toimenpiteitä.

Kolarikorjaamon palvelut Auto-Kehässä:

  • Vahinkotarkastus Karkkila, Lohja, Forssa
  • Kolarikorjaamo: Karkkila
  • Automaalaamo: Karkkila
  • Tuulilasien korjaus: Karkkila, Lohja, Forssa
  • Tuulilasien vaihto: Karkkila, Lohja, Forssa

Auto-Kehä Forssa ja Lohja toimivat lisäksi Karkkilan kolarikorjaamolle tulevien kolariautojen vastaanottopisteinä.


YHTEYSTIEDOT:
Karkkila 0207 590 560
Forssa 0207 590 510
Lohja 0207 590 525