Huoltopalveluita vankalla ammattitaidolla

Auto-Kehässä on Nissan-, Peugeot-, Kia-, Mitsubishi ja Citroën-merkkihuolto.

Merkkihuollossamme autosi huoltavat valmistajien kouluttamat, pitkän merkkikokemuksen omaavat ammattilaiset. Huollossa käytettävät merkkikohtaiset laitteet ja tekniikat sekä alkuperäiset varaosat takaavat, että autosi huolletaan valmistajan viimeisimpien ohjeiden mukaan, täyttäen tehtaan laatuvaatimukset.

Huolehdimme lisäksi, että autoosi tehdään kaikki autovalmistajan tarjoamat ohjelmistopäivitykset automaattisesti määräaikaishuollon yhteydessä sekä muut tehtaan vaatimat maksuttomat kampanjat tarpeen vaatiessa.

Käyttämällä merkkihuoltoa varmistat, että autollesi tehdään kaikki huolto-ohjelman mukaiset ja valmistajan vaatimat toimenpiteet vankalla ammattitaidolla. Samalla ennaltaehkäiset tulevia korjauskustannuksia ja saat autosi arvon sälymään paremmin.

Merkkihuoltopalvelut toimipistekohtaisesti: KARKKILA | LOHJA | FORSSA


Kattavat huoltopalvelut myös muille merkeille

Olipa kyseessä sitten määräaikaishuolto, ilmastoinnin huolto, katsastustarkastus, rengastyöt tai muu korjaustoimenpide, voit tuoda autosi meille. Huollamme- ja korjaamme myös kaikki muut merkit samalla ammattiaidolla ja laadukkailla varaosilla.

Lisäpalveluna voit tilata meiltä myös katsastuksessa käytön tai sijaisauton huollon ajaksi, erillisen hinnaston mukaisesti.